Samppanjaa, vivekaa ja vaahtokarkkeja

Joku osa Suomea kerääntyy tänään television ääreen, kun Barchelorette-Jenny ratkaisee, kenet tahtoo loppuelämäksi rinnalleen. Jos joogisessa maailmassa punnittaisiin tärkeintä barcheloretten ominaisuutta, se olisi ehdottomasti viveka, erottelukyky. Hänestä, jolla on tarkin viveka, tulee onnellisin...

Toisin sanoen, parhaimmillaan Barcheloretten katseleminen voi olla hyvinkin joogista. Näkeekö Jenny sen, mikä on maailmallisessa oleellista ja sen mikä on katoavaa? Ymmärtääkö hän, mikä on hänessä itsessään itseä ja mikä ei-itseä? Ja tulevassa kumppanissa? Maailmassa, jota aletaan elää yhdessä? Mikä on kaikessa ympärillä tapahtuvassa totta – jos mikään – ja mikä näytelmää...?

Usein joogafilosofia on myös arkeen applikoitavia työkaluja, ei pelkästään teoreettista yläpilveä vaikeasti kirjoitetussa muodossa siitä, miten sielun ja kaikkeuden yhtymisteknologia toimii. Vaikka... on sanottava, että kyllä siellä teoreettisessa yläpilvessäkin on melkomoisen kivaa!

Katso video täältä:

https://www.facebook.com/VillaMandala/videos/2321137401231700

#ryt200 #joogaopettajakoulutus #villamandala

Mia Jokiniva